Terrasschermen beschermen tegen wind en regen

In de horeca draait alles om het creëren van een aangename ervaring voor gasten. Van een knusse sfeer tot smakelijke gerechten en van comfortabele zitplekken tot gastvrije medewerkers: elk detail telt. Eén van de belangrijkste aspecten van een comfortabel terras is de bescherming tegen de elementen. Niemand borrelt graag buiten in weer en wind.  

Terrasschermen zijn onmisbaar in de horeca 

Terrasschermen vormen een cruciaal onderdeel van de terrasbeleving. Ze creëren een fysieke afscheiding van het terras, maar bieden ook bescherming tegen koude windstoten en regenbuien. Dit betekent dat gasten ook op minder zonnige dagen comfortabel buiten kunnen zitten. Het comfort dat windschermen bieden, zorgt ervoor dat gasten langer blijven, wat direct kan bijdragen aan een hogere omzet op het terras. 

 Daarnaast bieden de schermen rondom het terras privacy. Een goed afgebakend terras zorgt ervoor dat gasten ongestoord van hun maaltijd of drankje kunnen genieten zonder te veel pottenkijkers. Dit verhoogt niet alleen het comfort, maar versterkt ook de sfeer en intimiteit van het terras. 

 Verlenging van het terrasseizoen 

Een ander groot voordeel van het plaatsen van terrasschermen is de verlenging van het buitenseizoen. Gasten kunnen comfortabel blijven vertoeven op het nazomer terras. Dankzij de bescherming  van terrasschermen tegen de elementen kan het horecaterras langer open blijven, zelfs in het najaar of op koelere dagen. Dit betekent dat je meer gasten kunt verwelkomen en je omzet kunt verhogen, terwijl andere terrassen al gesloten zijn vanwege het weer. 

Investeren in terrasschermen: een slimme zet 

Hoewel de aanschaf van terrasschermen een investering vereist, is het rendement het vaak wel waard. Gasten die zich comfortabel voelen, bestellen vaak meer en blijven langer zitten. Dit zorgt voor een verhoogde omzet en een snellere terugverdientijd van de investering. Bovendien onderscheid je jouw horecazaak met hoogwaardige schermen ten opzichte van de concurrentie, doordat je een meer gastvrije en comfortabele omgeving biedt. 

Terrasschermen bieden niet alleen bescherming en afscheiding, maar kunnen ook dienen als branding tool. Door het logo of de bedrijfsnaam op de schermen te plaatsen, vergroot je de zichtbaarheid en herkenbaarheid van de zaak. Dit is een subtiele, maar effectieve manier om je merk te versterken en je horecaonderneming nog beter te positioneren in de markt. 

Horeca windschermen verhogen beleving 

Horeca windschermen zijn natuurlijk een beschermingsmiddel tegen wind en regen. Ze vormen echter ook een essentieel onderdeel van de terrasbeleving en bieden talloze voordelen voor zowel jou als ondernemer, als de gast. Van het verlengen van het buitenseizoen tot het creëren van een onderscheidende sfeer en het vergroten van de privacy: terrasschermen zijn een investering die zichzelf snel terugbetaalt. 

Met de terrasschermen van Project Totaal Okido zorg je ervoor dat jouw terras het hele jaar door een uitnodigende en comfortabele plek is voor je gasten. Het resultaat? Tevreden gasten die langer blijven, meer bestellen en uiteindelijk bijdragen aan een hogere omzet. Een onmisbaar element voor elk horecaterras dat streeft naar succes. Neem contact op en verleng het terrasseizoen.

Terrasschermen 2 600x337 - Terrasschermen beschermen tegen wind en regen

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!